Tänud siis ka kõigi korraldajate poolt, et te tulite ja olite terve pika ning vihmase päeva kõik koos näitusel. Mina isiklikult kuivatan siiani telke oma saunas ja arvan, et nii mõnigi peseb oma mudaseid riideid veel tänagi. Panen üles ka tulemused. Iga klassi esimesed 3.
ISASED BEEBIDHARLEY 1, kauneim beebi, BIS IV (mitteametlikult, kahjuks ta lõppvõistlusel ei osalenud )
SPIKE 2
ISASED LAPSEDKARANEST MISSION IMPOSSIBLE LEMBIT 1, kaunim laps
LEXBERRY´S DANCER JOHN 3
KÜPSIS VOM REPACKER 2
EMASED LAPSEDKARANEST MISSION IMPOSSIBLE LILLI 1, kauneim laps, BIS III
KARANEST MISSION IMPOSSIBLE LIIDI 2
JACKSON 3
ISASED PUBEKADHINDHILL´S DREAM BOY 1, kauneim pubekas, BIS IV
CROZZER DE LA ROCHE TURPIN 2
CAPABLE CLIFFORD OF JACK´S PARADISE 3
EMASED PUBEKADJACKXELLENT DAISY DOOLITTLE 1, kaunim pubekas
ISASED ASISEDJUMP´N´ROLL AADU 1, kaunim asine
JUMP´N´ROLL ALBERT 2, kõige naljakam ilme
KARANEST SECOND EDITION MATI 3
EMASED ASISEDBRIGHT BLOSSOM OF JACK´S PARADISE 1, kauneim asine, BIS I
JUMP´N´ROLL AMALIE 2
KARANEST SECOND EDITION MILVI 3
EMASED TÕSISEDKARANEST FIRST TRY VELDA 1, kauneim tõsine, BIS II, parim Eestis sündinud JRT
TSARODEJ HERLEXI 2
KARANEST FIRST TRY VALVE 3
EMASED SOLIIDSEDEEVI 1, kauneim soliidne, BIS V
Lõbusama saba auhinna sai Karanest Second Edition Maie.
Esimest korda sai mina sellel pühapäeval aru KUI RASKE on olla kohtunik. Kui ringis on 13 koera korraga ja edasi saab sealt vaid 3...
Nüüd siis tänunurk:
Hedi- aitäh, et tulid nii rasket tööd tegema, Elole tänud vihmas istumise ja loetavate kirjelduslehtede eest, Piretile tänud vägede juhatamise eest,Janale tänud laua eest, Tiinale (Emma) tänud laua eest, Tiinale (Aadu) tänud transporditeenuse eest, Küllile sekretariaadi eest, Rannole passide kontrollimise eest, Vilvele kataloogi eest, Svenile piltide eest (neid pidi üle 600 olema

), Ullale Cramo väljapressimise eest, Taivole vahvate lillepallide eest, Marisele karikate eest... Sai vist nüüd kõik. Ja siis Kristile, kes pidi mu kõnesid taluma ja msn-is püüdlikult vastas ja Kadile (kes oli ennast osavalt levist välja smuugeldanud) kes orgunnis ka, veri ninast väljas

.
Kui me selle kogu värgi nüüd läbi seedime ja jõuame arusaamisele, et oleme valmis poole suuremaks väljakutseks, siis on oodata tulevikus ametlikku erinäitust aastal 2010!!!