Kõrv vales asendis

Moderator: ulariniinemagi

Kõrv vales asendis

Postby Ilona » Thu Oct 25, 2007 11:44 am

Tere!

Mul mure, et Ratul on paar nädalat vasak kõrv täitsa vales asendis. Parema kõrvaga kõik OK. Kõrv ei ole kikkis, vaid vajub taha ära. Pidevalt sätin seda õigeks. Ühest foorumist lugesin, et soovitati murdekohti masseerida. Nüüd olengi kogu aega kõrvamassöör :) Korraks nagu aitab, aga siis vajub jälle ära. Kardan, et jääbki niimoodi valesti :( . Lugesin ka teipimise kohta. Proovisin ka, aga ta kisub selle ju kohe ära. Kas siis käpaga või jõuab selle eemaldamiseni püherdamisega. Või on olemas mingu superteip, mis ära ei tule?
Palun andke nõu.
User avatar
Ilona
Kutsikas
Kutsikas
 
Posts: 5
Joined: Mon Jun 25, 2007 9:51 am
Location: Harku

Postby Janne » Thu Oct 25, 2007 3:33 pm

Mina teipisin ka Milvi kõrvu alguses. Hansaplast Classic oli teip, mida siis Kadi soovitas ja see oli tõesti kõige parem. Lõika teibist 2 ca 1-1,5 cm laiust riba. Kleebi ühe riba ots ühe kõrvalesta otsa sisekülje külge ja teise riba ots sama kõrvalesta otsa väliskülje külge. Siis lase ribad omavahel kokku. Jäta lahti ainult otsad, mis kleebi samamoodi teise kõrvalesta otsa külge. Tundub kirjelduses jube keeruline, aga tegelikult on väga lihtne. Ma ei saa sulle täpselt öelda, kui pikad peavad teibiribad olema, sest seda tuleb konkreetse koera peal katsetada. Teip ei tohi olla nii pingul, et suruks kõri peale või oleks kõrvad pingutatult alla sikutatud. Aga teip ei tohi vabalt kõlkuda, sest siis saab küll sinna käpakese vahele ajada. Pealegi ei hoia sellisest rippuv teip kõrvu õiges asendis. Paraja pikkusega ja õigesti pandud teipi on kutsikal praktiliselt võimatu ise ära tõmmata.

Edu!
User avatar
Janne
Juunior
Juunior
 
Posts: 86
Joined: Tue Mar 20, 2007 11:04 am
Location: Tartu

Re: Kõrv vales asendis

Postby BosseEmme » Sat Jun 13, 2009 8:23 pm

Tervist.
Meil on 2,5kuune kutsikas ja kohe tekkis küsimus, mis ajaks tal peavad kõrvad õiges asendis olema? Probleem on selles, et nad vajuvad tal taha.. või ta ise hoiab neid niimoodi? Kas see paraneb vanusega, või peaks kohe praegu hakkama midagi ette võtma?
BosseEmme
 

Re: Kõrv vales asendis

Postby Fanny » Mon Jun 15, 2009 7:30 am

Russeli kõrvad on liikuvad ja tuleks jälgida, kuidas ta hoiab kõrvu nö tavaolekus. Mänguhoos võib ta oma kõrvu pöörata nii küljele kui taha. Kõige "ohtlikum" aeg on hammaste vahetus. Poistel on 6-kuuselt juba kõrvad enamasti paigas, tüdrukutel annab "mänguruumi" veel ka esimene jooksukas.
Image
User avatar
Fanny
Juunior
Juunior
 
Posts: 193
Joined: Sun Nov 04, 2007 8:25 pm
Location: Tallinn


Return to Nipid ja nõuanded

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron