Tere kõigile! Saan nüüd kohalkäinuna ka näitust kommenteerida. Alustuseks venis ring peaaegu 45 min. ja seetõttu jäi närveerimise kõrval aega ka jälgida teisi tõuge. Kui kohtunik pr.Mäkinen terjeriteni jõudis, siis tuli mulle isiklikult ahastus peale- umbes 4-5 terjeritõus ei antud üldse TP välja. Enne meie tõu algust said SP hinde vaid üks austraalia terjer ja üks karmikarvaline fox. Nendele roosade lintide kätte andmine pälvis ümberkaudsete terjeriinimeste suure aplausi ja ahhetamise

Mina nägin elus esimest korda ka halli linti ehk siis hinnet 0. Kõik nö. vead olid ka õnneks kirjeldustesse märgitud, omanikel jääb üle ainult kas nõustuda või mitte. Olen näinud ka kirjeldusi, et ilus, ilus,super, super- hinne hea
Meie omadest läks esimesena võistlustulle Emma, kes esines väga ilusasti ja vaatamata sellele, et kohtunik kirjeldas väga kaua, suutis korralikult seista ja liikuda- vaatamata sellele hinne I, aga TPK välja ei antud

Järgmisena Villi, kes oli samuti väga tubli, aga hinne hea, nagu Rästas siin eelnevalt juba valgustas. (Selleks ajaks oli minu süda juba totaalselt paha) Siis Barretta- SP, JSERT ja sellega peaks JUNCH käes olema!!!!!!!! PALJU ÕNNE!!! Minul oli nii hea meel, nagu oleks oma koer ringis võitnud. Enne just olime Toomasega arutanud, et SP hinne sellelt kohtunikult võrdub peaaegu BIS võiduga. Siis Aadu kord- mulle tundus, et olime ringis vähemalt tund aega. Kui peale jooksmist-lauale-jooksmist-kirjeldamist ütles kohtunik hindeks suurepärane... ei uskunud ma esiti. Reaalsus saabus kui küsiti, kas serti saab vastu võtta- jaa, jaaa, jaaaaaaa

PI/PE ring kulges õnnejoovastuses ja tõelise džentelmenina loovutas Aadu TP Barrettale, olles seega VSP.
Hiljem kuulsin, et III rühma bestil oli ainult 4!!!! koera. Eks see näita ka juba midagi selle kohtuniku kohta.
Luban, et tulevikus ma enam nii pikalt ei kirjuta, aga see kohtunik oli vaatamisväärsus omaette.